Denon introduceert nieuwe geïntegreerde versterker en cd-speler

Denon kondigt twee nieuwe hifi-producten aan: de PMA-600NE geïntegreerde versterker met Bluetooth en de DCD-600NE cd-speler. De nieuwe producten zorgen voor een superieur geluid en connectiviteit tegen een betaalbare prijs, waardoor muziekliefhebbers hun muziekgenot met natuurgetrouwe audioweergave naar een hoger niveau kunnen tillen. Dankzij zorgvuldig gekozen componenten en meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van design en technologie zijn de nieuwste geïntegreerde versterkers met ingebouwde Bluetooth en cd-speler uit de 600-serie ideaal om een hifi-systeem op te bouwen of uit te breiden.

De PMA-600NE geïntegreerde versterker
Denon heeft als toonaangevend Japans audiobedrijf alles op alles gezet om in vrijwel elk aspect van de nieuwe 600-serie storingen te verwijderen en de buitengewone geluidskwaliteit te behouden. De PMA-600NE geïntegreerde versterker wordt aangedreven door de Denon Advanced High Current (AHC) Single Push-Pull-versterkerschakeling en levert 70 Watt vermogen per kanaal (4ohm, 1kHz, THD 0,7%, 2-kanaals). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie is de PMA-600NE voorzien van digitale aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth streaming, ondersteund door 24-bit/192kHz digitaal-analoogomzetter die zorgt voor een fantastische geluidskwaliteit tijdens het afspelen van digitale bestanden.

Denon-ingenieurs zorgen voor een groot dynamisch bereik door elk component zorgvuldig te kiezen en het versterkercircuit zorgvuldig te vervaardigen om een frequentierespons tot 100 kHz te garanderen. De hoofdvoedingstransformator is voorzien van gescheiden gerolde bekabeling voor de audio- en aansturingsschakelingen en een geïntegreerde micro-processor met een stop-modus. Dankzij de selecteerbare analoge modus doet de versterker dienst als puur analoge versterker, omdat de digitale ingangen en Bluetooth worden geblokkeerd. Door hoogfrequente digitale invloeden tijdens analoog luisteren te vermijden, kunnen luisteraars genieten van hun favoriete analoge bronnen met een ongekende helderheid en gedetailleerde weergave .

De PMA-600NE is voorzien van een Direct Mechanical Ground-constructie en het door Denon ontwikkelde chassis met Signal Level Divided Construction (SLDC) zodat trillingen en invloeden van buitenaf worden geminimaliseerd en alleen de werkelijke en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en overgebracht.

De PMA-600NE heeft vijf analoge ingangen waaronder Phono-ingang (MM) met een nieuw EQ-circuit met hoog vermogen, draadloos streamen via Bluetooth, twee optische ingangen en een coaxiale ingang.

DCD-600NE cd-speler
Denon ontwikkelt al meer dan 35 jaar hoogwaardige cd-spelers voor de particuliere en de commerciële markt. Dit erfgoed is de basis van de Denon DCD-600NE cd-speler. De cd-speler ondersteunt CD, CD-R/RW, MP3 en WMA-formaten en is voorzien van de technologie AL32 Processing waardoor het geluid van de discs altijd optimaal is.

De voedingstransformator is direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. En voor muziekliefhebbers die hun luisterervaring naar een nog hoger niveau willen tillen: dankij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. De display op het voorpaneel kan het geluid kan vervormen en wordt daarom uitgeschakeld, waardoor een helder en nauwkeurig geluid wordt geproduceerd.

Bovendien zijn de circuitpatronen in de DCD-600NE zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te maken. Dankzij gelaagde en kortere circuits worden storingen tussen de linker- en rechterkanalen verminderd en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd. Als resultaat produceren de circuitpaden in de DCD-600NE een zuiverder audiosignaal dat de originele opnames eer aan doet.

The PMA-600NE geïntegreerde versterker (€ 399) en de DCD-600NE cd-speler (€ 279) zijn in september 2019 verkrijgbaar via de erkende Denon-verkooppunten.

Het bericht Denon introduceert nieuwe geïntegreerde versterker en cd-speler verscheen eerst op Productnieuws.nl.