Nieuwste K-serie van LG zorgt voor ultieme smartphone ervaring

LG Electronics (LG) onthult tijdens IFA 2019 in Berlijn de verbeterde K-serie modellen: K50S en K40S. De smartphones zijn uitgerust met onder andere verbeterde camera’s, kwalitatievere displays en accu’s die nog langer meegaan. Op die manier zorgt de K-serie voor een ultieme gebruikerservaring en dat ook nog eens budgetvriendelijk voor de consument.

Nog scherpere beelden
Net zoals LG’s smartphones uit de G- en V-series, heeft de LG K50S drie camera’s aan de achterzijde: een 13MP lens met Phase Detection Auto Focus (PDAF), een 5MP Super Wide Angle en een 2MP lens met dieptesensor. Dankzij die dieptesensor is de scheiding tussen voorwerp en achtergrond nog duidelijker zichtbaar en is er sprake van realistische scherptediepte in portretten.
De LG K40S heeft twee camera’s aan de achterzijde: een 13MP lens met PDAF en een 5MP Super Wide Angle.

De K50S en K40S zijn de eerste smartphones uit de K-serie met een groothoeklens. Daarmee zijn beide smartphones perfect geschikt om groepsfoto’s en adembenemende landschappen vast te leggen – met de groothoeklens past alles moeiteloos in beeld. Dankzij het hoge aantal pixels (13 miljoen) in zowel de voor- als de achter camera’s, zien al jouw foto’s er fantastisch uit, zelfs als je ze uitsnijdt of inzoomt.

Indrukwekkende displays
De telefoons zijn ontworpen met displays die zorgen voor een superieure gebruikerservaring. De K50S heeft een 6,5-inch Full Vision-scherm en de K40S heeft een 6,1-inch HD+ scherm. Dankzij de smalle schermranden hebben de toestellen een modern en strak design. Bovendien zorgt de DTS:X 3D Surround Sound in beide smartphones voor een realistisch en dynamisch geluid waardoor de ultieme smartphonebeleving gegarandeerd wordt.

Duurzaam gebruik
Beide modellen zijn uitgerust met geoptimaliseerde batterijen die ervoor zorgen dat je nog langer van je smartphone kan genieten. De Google Assistent kan in slechts één druk op de knop worden ingeschakeld waardoor de smartphones zeer gebruiksvriendelijk zijn.
De nieuwe K-serie zal vanaf oktober dit jaar in België en Nederland verkrijgbaar zijn in twee kenmerkende kleuren – New Aurora Black en New Moroccan Blue. De adviesprijs voor de K50S bedraagt 199 euro, de K40S komt neer op 159 euro.

Het bericht Nieuwste K-serie van LG zorgt voor ultieme smartphone ervaring verscheen eerst op Productnieuws.nl.