Bouw een feest met de draadloze JBL Pulse 4

360° JBL geluid. Een fantastische lichtshow. Met de Pulse 4 van JBL zorg jij voor een goede sfeer, of je nu wilt feesten of chillen. Van woonkamer tot strandfeest (en alles daartussenin), de nieuwe JBL Pulse 4 staat voor je klaar.

Met LED-verlichting in de volle rondte worden je favoriete tracks overal van de benodigde sfeer voorzien. Zelfs in het zwembad dankzij het IPX7 waterproof ontwerp. De discoshow is via de JBL Connect-app naar eigen smaak in te vullen. Kies of scan met je camera de kleuren en effecten die bij de gewenste sfeer passen. Relax met kalmerende pasteltinten en klassieke chill-out vibes of zet het vuurtje aan met de oranje vlammen. Jij vraagt, de Pulse draait.

Verbind tot maximaal 2 smartphones of tablets om de muziek tussen vrienden af te wisselen. Met 12 uur afspeeltijd kan de Pulse 4 elke rave aan. Met de PartyBoost-functie in de JBL Connect-app kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met wel 100 JBL PartyBoost luidsprekers.

‘Met hun opvallende vormgeving zijn de JBL Pulse luidsprekers populair over de hele wereld. We wilden ze echter nóg beter maken en toch trouw blijven aan onze waarden. De JBL Pulse 4 is uniek. Dankzij geavanceerde technologie bieden we onze klanten het perfecte instrument om zichzelf en hun individualiteit te laten zien en horen. We hebben de complete lichtshow geïntroduceerd voor het maximale geluidseffect,’ zegt Dave Rogers, President van HARMAN Lifestyle Audio.

De JBL Pulse 4 is verkrijgbaar in het wit en zwart voor €229.

Het bericht Bouw een feest met de draadloze JBL Pulse 4 verscheen eerst op Productnieuws.nl.