Vrijwel gewichtsloos 360⁰ geluid

Met de City introduceert Vifa een nieuwe klasse in draagbare bluetooth luidsprekers. Een uitdagend design in zes onderscheidende kleurencombinaties, een ijzersterke behuizing en een rijk, authentiek 360⁰ geluid. En dat gecombineerd met een doorsnede van 10,5 cm en een gewicht van slechts 300 gram. De City neem je overal mee naar toe en met Kiss ‘N’ Connect koppel je elke City in een oogwenk aan elkaar voor nog meer indrukwekkend geluid. Leuk als je met z’n tweeën bent en helemaal geweldig als je met z’n allen op stap gaat.

Verrassend eigenwijs
Green & Lemon, Ultramarine & Coral, Burgundy & Blusch en Terracotta & Blue. Vier gedurfde kleurencombinaties. Wil je liever effen? Dat kan. Stone Grey en Sage Green zijn de twee uni-uitvoeringen van de City. De gril van gegoten aluminium en de sterke behuizing van recyclebaar ABS zorgen ervoor dat de City altijd met je mee kan. Hij is spatwaterdicht en voorzien van de legendarische Vifa techniek. Dat staat garant voor een lange levensduur en een krachtig authentiek geluid. Geluid dat je probleemloos kunt vermenigvuldigen. Want door twee of meer City’s even tegen elkaar aan te houden zorgt Kiss ‘N’ Connect ervoor dat ze allemaal dezelfde muziek laten horen.

Geluid waar je niet omheen kunt
De City is voorzien van een 15 mm tweeter en een 65 mm woofer, elk voorzien van een eigen versterker. Het ronde design ondersteunt het 360⁰ geluid dat met een breed bereik de ruimte moeiteloos vult. De Lithium Ion batterij zorgt ervoor dat je lang van je favoriete muziek kun genieten voordat je op moet laden. De Vifa ontwerpers hebben met de City de grenzen opnieuw verlegd. Een rijk authentiek geluid in een kleine, ijzersterke, duurzame behuizing met een gedurfd design.

Vifa City samengevat:
Verkrijgbaar in zes onderscheidende kleuren(combinaties). Bluetooth 4.0, 39 mm hoog en 105 mm doorsnede, gewicht 300 gram. Voorzien van 15 mm Vifa tweeter en 65 mm Vifa woofer met twee versterkers, Noise-Cancelling en NFC. Lithium-ion batterij 7,4Wh. en Kiss ‘N’ Connect.

De Vifa City is onder andere verkrijgbaar via Bol.com,e-styleaudio en Fonq.
Adviesprijs € 139,- incl. BTW

Het bericht Vrijwel gewichtsloos 360⁰ geluid verscheen eerst op Productnieuws.nl.