‘s Werelds lichtste, compacte convertible

HP Inc. introduceert de HP Elite Dragonfly, een ultralichte premium PC die minder dan één kilogram weegt en de grenzen van werk en privé verlegt.

Moderne professionals zijn veel onderweg en moeten zich kunnen bewegen tussen vergaderruimtes, congressen, vliegvelden en andere plekken waar gewerkt wordt. HP Elite Dragonfly is ontworpen om een gedurfd, persoonlijk statement te maken. Het is een lichtgewicht en krachtige 13-inch convertible met ‘s werelds langste batterijlevensduur tot 24,5 uur en de nieuwste Wi-Fi 6 -connectiviteit. Met het optionele Gigabit-klasse 4G LTE CAT16 kunnen werknemers vanuit overal verbinden en samenwerken door ‘s werelds eerste zakelijke convertible met 4×4 LTE- antennes7. HP Elite Dragonfly is ook ‘s werelds eerste zakelijke convertible met vooraf geïnstalleerde persoonlijke welzijnsapplicatie: HP WorkWell.

Licht en duurzaam:
‘s Werelds lichtste compacte zakelijke convertible van minder dan één kilogram, gemaakt van CNC-bewerkt magnesium voor duurzaamheid in een indrukwekkende, regenboogkleurige Dragonfly Blue.
Geen klikgeluiden meer door een vernieuwd stil en verlicht toetsenbord en een ultra-lichtgewicht stil touchpad voor een soepele werkervaring.
Biedt ‘s werelds hoogste screen-to-body ratio in een 13-inch business convertible9 van bijna 86 procent en transformeert direct van tablet naar PC.
Optioneel uitgevoerd met 4K UHD HDR-400 scherm met 550 nits, of het Sure View privacy FHD display met maar liefst 1000 nits schermhelderheid.
Ongekend aantal van maar liefst 19 militaire testen doorstaan aldus de MIL-SPEC810g standaard voor de hoogste mate van betrouwbaarheid.

Slim en gepersonaliseerd:
Maak gezondheid meetbaar en bruikbaar op het werk met HP WorkWell11 software.
Moedigt gebruikers aan om pauzes te nemen en geeft productiviteitstips
HP helpt gebruikers bij het vinden van een gezonde work-life balance door gepersonaliseerde welzijns aanbevelingen

Krachtig en veilig:
Geverifieerd volgens de beoogde specificatie en de belangrijkste ervaringen van Intel’s “Project Athena”-innovatieprogramma.
De beste bedrijfsprestaties met een 8e Gen Intel® Core™ vPro™ Whiskey Lake processor12.
Twee Thunderbolt 3 poorten voor maximale connectiviteit.
Vier Bang & Olufsen speakers met vier individuele amplifiers voor een krachtig en helder geluid.

Wi-Fi 6 biedt tot drie keer hogere snelheden voor het uitwisselen van bestanden dan Wi-Fi 5, om betere prestaties in drukke omgevingen mogelijk te maken13.
Ingebouwde Windows Hello IR camera en Webcam met Privacy Shutter
HP Sure Sense14 beschermt tegen malware-aanvallen op mobiele werknemers op basis van kunstmatige intelligentie.
HP Sure Recover met Embedded Reimaging15 zorgt ervoor dat gebruikers altijd en overal snel weer aan de slag kunnen, zelfs wanneer de SSD leeg is

HP Elite Dragonfly zal naar verwachting beschikbaar zijn in Nederland vanaf november vanaf €1299 (exclusief BTW).

Het bericht ‘s Werelds lichtste, compacte convertible verscheen eerst op Productnieuws.nl.