Streamen nooit meer hetzelfde dankzij Razer Seiren Emote

Razer introduceert de Seiren Emote. Dit is ‘s werelds eerste professionele streaming-microfoon die is voorzien van een emoticon-display. De Razer Seiren Emote synchroniseert de emoticons op de microfoon met gebeurtenissen tijdens het streamen. Zo kunnen streamers op een geheel nieuwe manier de interactie aangaan met hun publiek.

Een nieuwe band met volgers
De Seiren Emote wordt gekenmerkt door ‘s werelds eerste 8-bit Emoticon LED-display die is voorzien van Razers Emote Engine. De Emote Engine synchroniseert emoticon-reacties met interacties van kijkers van de stream. Dit zijn bijvoorbeeld meldingen, chatberichten, nieuwe volgers, donaties en meer. Streamers kunnen zich op hun eigen unieke manier uitdrukken en entertainen via honderden voorgeprogrammeerde of zelf te ontwerpen emoticons.

“Opkomende streamers zoeken naar nieuwe manieren om met hun fans in contact te komen en net zo populair als hun idolen te worden”, aldus Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur-afdeling. “Met de Razer Seiren Emote bieden we hen een nieuwe creatieve mogelijkheid, die een extra laag van interactie tussen streamers en fans mogelijk maakt”.

Personaliseren met de Streamer Companion App
Gebruikers van de Seiren Emote kunnen bij de lancering kiezen uit meer dan honderd statische of bewegende voorgeprogrammeerde emoticons. Daarnaast kunnen ze hun eigen statische of bewegende 8-bits-afbeeldingen uploaden via een editor in de Razer Streamer Companion App.

De Razer Streamer Companion App stelt de interactieve emoticons in op het 8×8 raster van de Seiren Emote. In de app vinden gebruikers een emoticon-editor, een emoticon-bibliotheek om ontwerpen op te slaan, en opties om de activering van emoticons tijdens het streamen in te stellen en te beheren. Gebruikers kunnen kiezen welke emoticon wordt weergegeven op basis van een bepaalde actie tijdens het streamen.

De Seiren Emote en de volledig aanpasbare Streamer Companion App brengen online interactie tot leven, die verder gaat dan berichten in een chatbox en widgets op het scherm.

Professionele microfoon voor professionele streams
Professionele streamers hebben een goede microfoon nodig om mensen te entertainen. De Seiren Emote maakt gebruik van een hyper-cardioïde opnamepatroon dat subtiele nuances in de stem opvangt en tegelijkertijd alle achtergrondgeluiden elimineert die de stream kunnen verstoren. Het hyper-cardioïde opnamepatroon is een strakker, gerichter patroon dan het gebruikelijke cardioïde patroon. Dit zorgt voor een betere ruisonderdrukking.

In het heetst van de strijd zijn toevallige schokken en stoten onvermijdelijk. Om de Seiren Emote te beschermen tegen ongewenst geluid, is deze voorzien van een ingebouwde schokdemper.

De Seiren Emote heeft ook een verwisselbare zwanenhals waarmee de hoogte van de microfoon kan worden aangepast. Hierdoor kan hij in de best mogelijke positie worden geplaatst om zijn unieke emoticon-display te tonen.

Prijs: €189,99

Het bericht Streamen nooit meer hetzelfde dankzij Razer Seiren Emote verscheen eerst op Productnieuws.nl.