Veganistisch rauw gehakt

Vegachefs opgelet! Altijd al op zoek geweest naar de perfecte vleesvervanger om zelf worstenbroodjes mee te maken? Of wat dacht je van een heerlijke Chili SIN carne? Na de introductie van de Garden Gourmet Incredible Burger introduceert Nestlé nu het Garden Gourmet Incredible Gehakt; veganistisch rauw gehakt dat op dezelfde manier gebruikt kan worden als het vleesalternatief en niet te vergeten: net zo lekker smaakt!

Garden Gourmet Incredible Gehakt
Het nieuwe Garden Gourmet Incredible Gehakt is net zo veelzijdig en sappig als rundergehakt. Het is eenvoudig te vervormen, waardoor het perfect gebruikt kan worden om balletjes van te draaien of spiesjes mee te maken die naar smaak kunnen worden gekruid. Je kan het ook rullen in de pan om er een heerlijke lasagne of ‘Chili sin carne’ mee te maken.

Nigel van der Horst, Chef met Lef, zegt: “Het Garden Gourmet Incredible Gehakt is een uitkomst voor mij in de keuken, want het werkt exact hetzelfde als rundergehakt. Vrienden en familie geloven niet dat het een plantaardig product is, ik heb ze al meerdere malen voor de gek gehouden.”

Net als de Garden Gourmet Incredible Burger ziet het veganistische rauwe gehakt er hetzelfde uit als rundergehakt. Dit komt door een mix van eiwitten uit soja, plantenextracten van rode biet, wortel en paprika.

Het Garden Gourmet Incredible Gehakt is vanaf september verkrijgbaar bij Albert Heijn, Plus, Deen en Picnic.

Het bericht Veganistisch rauw gehakt verscheen eerst op Productnieuws.nl.