Logitech G introduceert mechanisch PRO X toetsenbord met vervangbare switches

Logitech G heeft het mechanische Logitech G PRO X gamingtoetsenbord onthuld. Dit nieuwe toetsenbord bevat meerdere switches, waaronder ‘Clicky’, ‘Linear’ en ‘Tactile’.

Het toetsenbord is ontworpen om aan de buitengewoon hoge standaarden van ‘s werelds beste esporters te voldoen en de PRO X is bovendien gebouwd om competitieve spelers een verbeterde game-ervaring te bieden en professionele duurzaamheid.
Het nieuwe toetsenbord borduurt voort op het ruimtebesparende ‘tenkeyless’ design dat door professionals wordt gewaardeerd. Hierdoor is het extra eenvoudig om het toetsenbord mee te nemen naar een toernooi en bovendien komt er extra ruimte op tafel vrij om een muis te gebruiken. De afneembare Micro-USB connector verzekert de gebruiker dat de kabel niet breekt op het verbindingspunt wanneer deze in beweging komt, bijvoorbeeld als het toetsenbord naar een event wordt meegenomen in een tas. Daarnaast beschikt het toetsenbord over aanpasbare RGB-verlichting, die tevens kan worden opgeslagen op een onboard geheugenprofiel.

Prijs en beschikbaarheid
Het mechanische Logitech G PRO X toetsenbord met verwisselbare GX ‘Clicky’, ‘Linear’ of ‘Tactile’ switches is vanaf oktober 2019 beschikbaar voor een adviesprijs van €149,00. Het gamingtoetsenbord zal alleen verkrijgbaar zijn op LogitechG.com. Pakketten met 92 vervangende GX ‘Clicky’, ‘Linear’ en ‘Tactile’ switches kunnen worden aangeschaft via LogitechG.com voor €49,00.

Het mechanische Logitech G PRO toetsenbord met niet-verwisselbare clicky switches is vanaf november 2019 beschikbaar voor een adviesprijs van €129,00 en zal verkocht worden via onder andere Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Alternate.

Het bericht Logitech G introduceert mechanisch PRO X toetsenbord met vervangbare switches verscheen eerst op Productnieuws.nl.