De nieuwe Mini Wi-Fi Smart Plug van D-Link

D-Link kondigt de nieuwe mydlink Mini Wi-Fi Smart Plug DSP-W118 aan. Of het nu gaat om toegang tot Smart Home of als uitbreiding op Amazon echo of Google Home World – deze compacte Smart Plug stuurt thuis elk elektrisch apparaat eenvoudig aan via de app en spraakcommando. Zo wordt de smartphone in een handomdraai een afstandsbediening voor bijvoorbeeld lampen of ventilatoren.

Compatibel met Amazon ECHO, Google Home en IFTTT
De D-Link DSP-W118 is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant Voice Assistants. Gebruikers kunnen hun Smart Home via de WLAN-aansluiting van   D-Link uitbreiden met elektrische apparaten en bedienen via spraakopdrachten. Er zijn handige macro’s beschikbaar in de D-Link Smart Home World: als de gebruiker de bewegingsdetectie van een mydlink™ IP-camera combineert met een lamp die via de Smart Plug is aangesloten, dan begint deze te branden zodra iemand binnen het gezichtsveld van de camera komt. Door het gebruik van IFTTT is hij eenvoudig te combineren met Smart-Home apparatuur van andere merken.

Slim ontwerp
Dankzij het compacte formaat en de witte kleur past de DSP-W118 perfect in elk huis. Door het speciale ontwerp kunnen twee slimme stekkers naast elkaar worden geplaatst. Als een smartphone niet bij de hand is, dan kan de gebruiker de Smart Plug handmatig in-en uitschakelen via de knop aan de bovenkant.

Eenvoudig te installeren-ideaal voor beginners
Met de mydlink app kunnen gebruikers de DSP-W118 gemakkelijk en snel installeren. Met een druk op de knop kan de Smart Plug worden aangesloten op het Wi-Fi-thuisnetwerk. Een stapsgewijze handleiding legt uit hoe de smart plug gekoppeld kan worden aan een persoonlijk mydlink-account.

mydlink Mini Wi-Fi Smart Plug DSP-W118 – de belangrijkste functies op een rij:
Smart Plug met Wi-Fi-verbinding naar het thuisnetwerk (IEEE 802.11 n/g)
Compact ontwerp (afmetingen: 60 x 60 x 65/84 mm incl. plug pinnen) zodat twee stekkers naast elkaar geplaatst kunnen worden.
Compatibel met Amazon Alexa Voice Assistants en Google Assistant
Ondersteunt automatisering door IFTTT
Maximale belasting: 3680 W/16 A
Eenvoudige installatie via WPS-knop en stapsgewijze instructies in de app

Beschikbaarheid en prijs
De D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug DSP-W118 is nu beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van €32,90.

Het bericht De nieuwe Mini Wi-Fi Smart Plug van D-Link verscheen eerst op Productnieuws.nl.