Prachtige beelden, krachtige functies

MMD, display-specialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt de lancering aan van de Philips 346B1C 34-inch gebogen UltraWide VA LCD-monitor met USB-C. Dit model is ontworpen om werkproductiviteit in comfort en stijl te maximaliseren. Het biedt een ideale combinatie van Quad High Definition CrystalClear-beeld in een gebogen VA-display, ingebouwde USB-C dockingtechnologie en een scala aan innovatieve functies die ergonomisch comfort en ecologische duurzaamheid garanderen. Kortom, de Philips 346B1C is de perfecte monitor voor productiviteitsbewuste professionals in de financiële sector, bank- en andere B2B-sectoren.

Prachtig beeld
De Philips 346B1C is uitgerust met hoogwaardige technologieën, ontworpen om gebruikers een uitzonderlijke kijkervaring te bieden. CrystalClear, UltraWide QHD 3440×1440 pixelbeelden spatten van het scherm af, terwijl het luxueus brede 21:9-formaat het werken gemakkelijker maakt, door onder andere, eenvoudige paginavergelijkingen, XXL-spreadsheetweergave en zeer gedetailleerde CAD-CAM mogelijkheden. Daarnaast werk je een stuk efficiënter dankzij de split-screen optie en de mogelijkheid om meerdere apparaten te koppelen dankzij MultiView-technologie. Hiermee kunnen gebruikers tegelijkertijd op meerdere apparaten werken, bijvoorbeeld een notebook en een pc. De MultiClient Integrated KVM-switch maakt het mogelijk twee afzonderlijke pc’s te bedienen met een enkele monitor-toetsenbord-muis-configuratie. Voor degenen die werk graag combineren met plezier, beschikt deze monitor ook over Adaptive-Sync-technologie. Deze zorgt voor soepele vernieuwing, razendsnelle responstijd en vloeiend en artefactvrij gamen.

De magie van USB-C
Voor professionals die op zoek zijn naar tijdbesparende oplossingen, biedt de Philips 346B1C uitkomst. Het display heeft een ingebouwd USB-C-dockingstation met stroomvoorziening wat een reeks handige functies oplevert. Docking is bijvoorbeeld heel eenvoudig met maar één kabel en daarnaast is het mogelijk om een notebook op de monitor aan te sluiten voor snelle gegevensoverdracht en video’s met hoge resolutie, zelfs terwijl de notebook wordt opgeladen.

Vooruitstrevende capaciteiten
Elke minuut die je doorbrengt achter de Philips 346B1C moet plezierig zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, is de monitor uitgerust met een breed scala aan comfortverhogende functies. Flikkervrije technologie en LowBlue-modus geven een prettiger beeld voor tijdens het werken en de EasyRead-modus biedt een aangename papierachtige leeservaring. De 180-graden draaibare, kantelbare en in hoogte verstelbare standaard en VESA-bevestiging zorgen voor optimaal ergonomisch comfort. De ingebouwde Power Sensor detecteert menselijke aanwezigheid en past zich hierop aan, waardoor de energiekosten met wel 80% worden verlaagd. Dat is niet alles; de monitor is ook kwikvrij, loodvrij, EnergyStar 7.0, RoHS en TCO-gecertificeerd en verpakt in 100% recyclebaar materiaal.

De Philips 346B1C-monitor is vanaf november 2019 beschikbaar met een adviesprijs van € 599.

Het bericht Prachtige beelden, krachtige functies verscheen eerst op Productnieuws.nl.