Geniet van een waterdichte stereo ervaring met de Soundcup-D

Maak kennis met de Soundcup-D: een innovatieve en krachtige bluetoothspeaker met een twee-in-één design. Draagbaar én een stereogeluid? De Soundcup-D kan het allebei! Zijn 2x10W vermogen zorgt voor een imponerende sound en de robuuste siliconen case met ophanglus is een handige extra.

Of u nu aan het zonnen bent op het strand, een wandeling maakt op een regenachtige herfstdag of aan het skiën bent op de piste, uw muziek blijft spelen dankzij de nieuwe, volledig waterdichte 2-in-1 bluetoothspeaker van Hama: Soundcup-D.

Via een kliksysteem kan de Soundcup-D verdeeld worden in twee afzonderlijke luidsprekers waardoor u kan genieten van een True Wireless Stereogeluid. Als alternatief kunnen de afzonderlijke luidsprekers individueel met een ander apparaat worden gekoppeld.

De Soundcup-D bevat twee krachtige lithium-ionbatterijen en met 10 Watt per luidspreker is de geluidsprestatie bijzonder goed voor een kleine, draagbare bluetoothspeaker. Als extra bonus heeft de afneembare, flexibele siliconenhouder een lus voor het ophangen van de luidspreker, zodat deze zelfs onder de douche kan worden gebruikt.

Hama mobiele bluetoothluidspreker “Soundcup-D” , verkoopprijs: € 89,99.

Het bericht Geniet van een waterdichte stereo ervaring met de Soundcup-D verscheen eerst op Productnieuws.nl.