Een vlekkeloze balans tussen minimalistisch design en superieur geluid

Bang & Olufsen heeft vandaag de nieuwe Beoplay H4 uitgebracht; een draadloze hoofdtelefoon. De Beoplay H4 beschikt over een bijgewerkt ontwerp, met nieuwe functies zoals de toegevoegde Voice Assistant en de rijke geluidsprestaties die kenmerkend zijn voor Bang & Olufsen. Het gebruik van ambachtelijke en eerlijke materialen zorgt voor meer comfort en robuustheid, en met een batterijduur tot 19 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je je favoriete track mist.

De Beoplay H4 wordt geleverd met de onderstaande verbeteringen aan het oorspronkelijke ontwerp en de functies die door de Bang & Olufsen-community zijn aangevraagd:

• Voice assistent-functionaliteit waarmee je jouw leven onderweg kunt beheren – roep jouw favoriete nummer op, ontvang het laatste nieuws of het lokale weerbericht. Allemaal met je stem.
• Een verbeterd ontwerp met verfijnde materialen en een minder zichtbare gevlochten textielkabel.
• Een extra microfoon geplaatst op een optimale afstand en hoek verbetert de spraakkwaliteit.
• aptX ™ Low Latency-technologie voor betere synchronisatie met video’s op uw apparaat.
• Verbeterde interface op de rechter oorschelp met een speciale knop voor bediening van de spraakassistent en een schuifknop voor aan / uit.
• Een verfijnde aluminium schijf die het premium materiaal benadrukt.

Zacht lamsvacht voor ultiem comfort
De oorkussens en hoofdband op de Beoplay H4 zijn gemaakt van zacht lamsvacht. Het geheugenschuim in de kussens past zich aan de vorm en rondingen van het oor aan, voor een strakke maar comfortabele pasvorm. Het zorgt daarnaast voor passieve geluidsisolatie. De schijven op de oorschelpen zijn gemaakt van aluminium, dat is gestempeld, gepolijst en geanodiseerd. Het Bang & Olufsen-logo op de plaat is met laser geëtst in een bijpassende kleur, afgestemd door de lasersnijding zelf. Het snoer waarmee de hoofdtelefoon is verbonden, is ingekapseld in gevlochten textiel dat gedeeltelijk zichtbaar is gemaakt tussen de schuifregelaar en de hoofdband om een ​​uniek ontwerp te creëren. Tot slot zijn de schuifregelaars gemaakt van roestvrij staal, PVD gecoat en haarlijn geborsteld, waardoor ze slank en toch elegant zijn robuust ontwerp.

Eenvoudige gebruikersinterface
De Beoplay H4 wordt geleverd met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met drie knoppen. Druk eenvoudig op de middelste knop om oproepen te beantwoorden / beëindigen, afspelen / pauzeren, druk op de bovenste of onderste knop voor volumeregeling en om nummers over te slaan en druk tegelijkertijd op de bovenste en onderste knoppen om jouw hoofdtelefoon via Bluetooth te koppelen.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe Beoplay H4 heeft een verkoopprijs van €300 en wordt geleverd in twee afwerkingen. De Beoplay H4 is verkrijgbaar in Bang & Olufsen-winkels, geselecteerde externe winkels en op www.bang-olufsen.com.

Het bericht Een vlekkeloze balans tussen minimalistisch design en superieur geluid verscheen eerst op Productnieuws.nl.