Krachtige ASUS Chromebook Flip C436 nu verkrijgbaar

ASUS heeft de nieuwe ASUS Chromebook Flip C436 gelanceerd in Nederland en hij is vanaf nu verkrijgbaar. Voor de Flip C436 is nauw samengewerkt met Google en Intel om de veeleisende gebruiker een veelzijdige, krachtige premium ChromeBook te bieden met tiende generatie Intel Core-processoren.

ASUS’ nieuwste Chromebook Flip C436 introduceert een opvallende, elegante en converteerbare vormfactor, met een randloos NanoEdge-touchdisplay dat is ontworpen om het scherm te maximaliseren in de kleinst mogelijke vormfactor. De Flip C436 is ondergebracht in een duurzaam en lichtgewicht magnesiumlegering behuizing van slechts 13 inch. Hij weegt slechts 1,1 kg – perfect voor productiviteit onderweg.

De ASUS Chromebook Flip C436 is geverifieerd door Intels Project Athena innovatieprogramma en is mede ontworpen voor mobiele prestaties. Het brengt ongeëvenaarde kracht in een converteerbare en ultra-draagbare vormfactor door de integratie van tiende generatie Intel Core-processoren met maximaal 8GB RAM, een 256GB SSD en geavanceerde Intel Wi-Fi 6 (Gig+) connectiviteit.
De Flip C436 biedt de gebruiker premium extra’s, zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor voor eenvoudige ontgrendeling, vier omnidirectionele luidsprekers voor geluid van hoge kwaliteit in één van de converteerbare modi, USI-stylusondersteuning voor open peninvoer, en een grote verscheidenheid aan poorten voor randapparatuuropties.

Het bericht Krachtige ASUS Chromebook Flip C436 nu verkrijgbaar verscheen eerst op Productnieuws.nl.